2010. október 14., csütörtök

A társadalmasiasító (van ilyen kifejezés?) nap

2009 áprilisára szerveztük meg a tereprendező akciónapot.


már megint az MME

Segítségünkre jött az MME budapesti helyi csoportjának pár lelkes tagja - és amikor azt írom, hogy "pár", akkor ez nem lekicsinylő jelző akar lenni. A kiírás szerinti napot megelőzően Budakesziszerte hirdettük a megmozdulást, jobb híján szórólapokon, abban a reményben, hogy azért páran a hideg idő ellenére is eljönnek majd, ha másért nem, akkor egy jót kirándulni.


a magisztrátus

Volt a háttérben egy megegyezés az önkormányzattal is, aminek az volt a lényege, hogy a helyi GAMESZ besegít nekünk a területen összeszedett szemét, háztartási hulladék elszállításában. Ha a polgármester nem adott volna ígéretet erre nézve, akkor nem indult volna el a szervezés sem, mivel a szemét elszállítását saját erőből nem tudtuk volna megoldani.

E helyütt meg kell köszönnöm a segítőkészségét azoknak a helyieknek és budapestieknek, akik eljöttek és ottlétükkel támogattak minket, mivel a megadott időpontban a GAMESZ nem szállt ki és a beígért segítség elmaradt - emiatt munkavégezetlenül kellett távoznunk.


"transzszubsztanciáció"

A helyhatóság hozzáállása ilyen módon mindenesetre nyilvánvalóvá vált. Az illúzióktól megszabadulva úgy gondoltam, elérkezett az idő, hogy újragondoljam a Bodzás árok látogatóközpont ügyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése